Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Nyaralás mobilházban Búvártanfolyam a nyaralás alatt Családbarát üdülőfalu Vidáman nyaralunk Calik Kemping és Üdülőfalu Szardínia gyönyörű fehér homokos strandok Calik Kemping és Üdülőfalu Szardínia Baia mobilházak Kilátás egy Baia Lux mobilház elől Losinjban Naplemente után Mali Losinjban Poljana Kemping és Üdülőfalu Losinj Baia Superior mobilház
Mobilházas és kempinges nyaralási ajánlataink

Hoppá! Akció!


Minden 2014. július 15-ig beérkező és kifizetésre kerülő foglalásra 5% engedményt adunk árainkból és eltekintünk a foglalási díjtól is.

2014. 06.28- tól beérkező igénylések esetén érvényes és nem vonható össze más akcióval!
Az akció 2014.07.15-ig illetve az üres szálláshelyek függvényében érvényes.Örömmel köszöntjük honlapunkon!

Reméljük, megtalálja kínálatukban azt a nyaralóhelyet és szállástípust, ahol a nyaralásra, kikapcsolódásra, pihenésre szánt napokat kellemesen és nyugodtan töltheti el.

Fő célkitűzésünk, hogy Ön elégedetten távozzon tőlünk, hogy boldogan, vidáman emlékezzen vissza a nyaralás élményeire, gondolatban visszautazva arra a feledhetetlen helyre, ahol jól esett szabadnak lenni.

Vidám vakációt kívánunk Önnek!

Happy Holiday csapat

Ismertető

Amint látni fogja, főképp olyan szálláshelyeket kínálunk, amelyek kemping-üdülőfalvakban vannak.

Kemping - éjszakaRengeteg előnye van annak, hogy valaki kemping-üdülőfaluban, tölti a nyaralást, akár a hagyományos kempingezésről, sátrazásról, akár a lakókocsizás, lakóautózás örömeiről, akár az egyre inkább terjedőben lévő mobilházas nyaralásról vagy apartmanok bérléséről legyen szó.

Ezek a kemping-üdülőfalvak jól felszereltek, a területükön található élelmiszerboltok széles kínálattal rendelkeznek. Szinte minden helyben is beszerezhető, amire a nyaralás ideje alatt szüksége lehet. Butikok kínálják portékáikat és a kávézók valamint az éttermek gondoskodnak érzék- és ízlelőszerveink kényeztetéséről.

Kollégáink naponta színes és érdekes programokkal, animációval teszik vidámabbá a felnőttek és gyermekek nyaralását. A strandok tiszták és rendezettek, a kényelemről a napernyők és a napozóágyak, a biztonságról a vízi mentők gondoskodnak.

Calik Kemping és Üdülőfalu Szardínia Baia mobilházakA kemping-üdülőfalvak biztonságosak, területüket őrszolgálat védi. Az autóikkal a szálláshelyeken parkolhatnak. A gyermekek a kemping-üdülőfalvak területén belül biztonságosan játszhatnak, sétálhatnak, kerékpározhatnak. A játszótereken biztonságos és érdekes játékok állnak rendelkezésükre.

Vannak olyan kemping-üdülőfalvak közöttük, amelyekben a nyaralást még kellemesebbé teszik a medencék, a teniszpályák, a focipályák illetve az edzőtermek, amelyek mind az Önök szabadidejének aktív eltöltését segítik. Akik hajójukat is magukkal hozzák, azokat kikötőhelyekkel várjuk.

Az általunk bemutatásra kerülő kemping-üdülőfalvak, amelyek olyan népszerű nyaralóhelyeken találhatóak, mint Velence, Lido di Jesolo (Cavallino), a Garda-tó, Trieszt és két ismert és közkedvelt sziget, az olasz Szardínia és a horvát Losinj (Mali Losinj), több rangos, nemzetközi elismeréssel, díjjal lettek kitüntetve az elmúlt pár évben. Ezek a csodálatos helyek nagyon sok vendég számára tették és teszik kellemessé és feledhetetlenné az Olaszországban és Horvátországban, Losinj szigeten, Mali Losinjban eltöltött nyaralást.